Til virksomheder

Vi har en bred viden om lovgivningen og den viden kan have stor betydning for din virksomheds drift, trivsel og ikke mindst bundlinjen.
Vi hjælper til at gennemskue junglen af lovstof inden for beskæftigelse og muligheden for at fastholde dine medarbejdere i jobbet eller til merudvidelse

DIN VIRKSOMHED KAN SPARE TID OG PENGE

Vi har en bred viden om lovgivningen og den viden kan have stor betydning for din virksomheds drift, trivsel og ikke mindst bundlinjen.
Vi hjælper til at gennemskue junglen af lovstof inden for beskæftigelse og muligheden for at fastholde dine medarbejdere i jobbet eller til merudvidelse.
På sigt også en samfundsmæssig investering – din virksomhed påtager sig et socialt ansvar

BRUG TIDEN PÅ DET I ER BEDST TIL – DET GØR VI!
  • Støt dine medarbejdere ved sygdom
  • Få hjælp til at finde nye medarbejdere
  • Få hjælp til at søge tilskud/refusion – hvilket I er berettiget til
  • Opkvalificer dine medarbejdere
  • Alt det andet – for øvrige spørgsmål, kontakt os​

På baggrund af et reserchearbejde, er vi blevet meget bevidste om, at få virksomheder er bekendte med de muligheder, der foreligger i lovgivningen på beskæftigelsesområdet. Muligheder der blandt andet vil kunne medvirke til arbejdsfastholdelse, herunder refusioner i tilfælde af sygdom og kroniske lidelser, ansættelse af medarbejdere med tilskud/fleksjob, samt støtteforanstaltning ved anvendelse af personlig assistance, mentorordning m.m.

Det er en af vores fornemmeste opgaver at orientere virksomhederne om deres rettigheder, så det kan udgås,at der forekommer lange sygdomsperioder, og evt. afskedigelse en medarbejere, hvilket altid afstedkommer mange menneskelige ressourcer og økonomiske omkostninger for både medarbejder, virksomhed og samfundet.

Vi hjælper dig sikkert gennem junglen af lovstof inden for beskæftigelsesområdet, så du kan fastholde værdifulde medarbejdere ved sygdom og skabe merbeskæftigelse i virksomheden.

BENYT VORES VIDEN, VI SIKRER EN LØSNING SOM PASSER TIL DIN VIRKSOMHED.

​Vi tilbyder alle virksomheder En gratis rådgivningssamtale – kontakt blot Assistancen på tlf. 3190 3270, eller mail: Info@assistancen.dk, så aftaler vi et møde.

​Herefter er det op til dig som virksomhed, at vurdere om Assistancen skal bistå med konkrete opgaver, hvilket vil blive afregnet på konsulentbasis efter forventet tidsforbrug, og som altid aftales inden opstart på opgaven.

​Her er vi linket til det offentlige.​