Ledige job hos assistancen

Der er 1 ledig stilling

Socialfaglig konsulent med erfaring til Assistancen.

Vi er klar til endnu en ny medarbejder – Er du klar til nye udfordringer?

Assistancen søger en energisk, positiv og engageret medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. Det forventes, at du er dynamisk og ambitiøs med et højt fagligt niveau og at du formår at levere resultater af høj kvalitet. Kan du arbejde struktureret og tage ansvar, samt bidrage med et godt humør kan Assistancen blive din kommende arbejdsplads.

For at komme i betragtningen til stillingen, er det en forudsætning at du har erfaring og kan vejlede i beskæftigelseslovgivningen til kommuner, borgere og virksomheder. Din erfaring kan eventuelt bestå af arbejde som socialrådgiver eller socialformidler eller med tilsvarende erfaring fra et jobcenter, anden aktør, forsikringsselskab o.l.

Assistancen har eksisteret siden 2010 og udvikler sig løbende. Vi har hovedkontor i Køge, hvor vi har vores base. Du skal være indstillet på at køre rundt til vores kunder som er fordelt på flere kommuner på Sjælland.

Assistancen består i dag af 10 faglige kompetente, ambitiøse og glade kolleger/ildsjæle.

Stillingen:

Arbejdet består som udgangspunkt i samtaler med sygemeldte, og eller ledige borgere henvist fra Jobcentret, og hvortil du skal kunne hjælpe til en (gen)-placering på arbejdsmarkedet med anvendelse af beskæftigelseslovens muligheder. Herudover ansatte medarbejdere hvortil der er behov for en forebyggende eller fastholdende indsats på arbejdspladsen.

Det forventes, at du er god til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt idet opgaven indbefatter løbende skriftlige rapporteringer på højt niveau. Du skal have et ”salgsgén” i dig, idet en del af opgaven består af opsøgning af virksomheder med afholdelse af møder.

Vi forventer desuden at du formår at fastholde en god og positiv dialog med alle vores kunder og samarbejdspartnere, og ikke mindst overfor dine kolleger.

Du vil blive en del af et team, som vil give dig den støtte og opbakning som kræves i en ny stilling.

Vi har travlt og forventer, at du kan imødekomme kravene, er engageret og positiv og ikke mindst har et gå på mod. Selvom vi arbejder individuelt, har vi hos Assistancen et fælles ansvar for at løse opgaverne.

Opgaverne er fordelt på flere kommuner, hvilket kræver en del kørsel. Du skal derfor have kørekort og kunne stille egen bil til rådighed.

Assistancen tilbyder dig:

En spændende og udviklende stilling på 37 timer om ugen med fast månedsløn som aftales individuelt.

Der tilbydes en pensionsordning og sundhedsforsikring, samt stilles pc og mobil telefon til rådighed.

Hvis du synes ovenstående lyder interessant, skal du sende en ansøgning og CV til info@assistancen.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så er du altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Malene Ginsbo på tlf. 6162 0841 eller direktør Susanne Myhlendorph Modin tlf. 3190 3270.